17036 001 3056

Coördinerend architect

We zitten aan de projecttafel als vertegenwoordiger van de bouwheer, architect of het ontwerpteam en nemen de organisatie van het bouwproces over.
14029 RDG KMMA 003

Als coördinerend architect zorgen we ervoor dat de projectdoelstellingen en het proces voor alle partners altijd en overal inzichtelijk en up to date zijn.

U kan als opdrachtgever op ons rekenen om uw doelstellingen met verve te verdedigen gedurende de duurtijd van het project. We houden daarbij ons hoofd koel en het beoogde resultaat, geplande budget en de voorziene timing in de gaten.

Koninklijk Museum voor Midden Afrika
19268 108 3329

We brengen overzicht en structuur in uw bouwproject zodat de haalbaarheid en het verloop van uw project voor u geen geheimen kent.

  • In een voorbereidende fase verzamelen we de administratieve, bouwtechnische, organisatorische, planmatige en financiële informatie van uw project.
  • Op basis van deze gegevens stellen we een gedetailleerd processchema op met een realistische timing en heldere taakverdeling per fase voor alle betrokken bouwpartners.
  • Tijdens de uitvoering controleren we de uitvoeringskwaliteit in functie van het eindresultaat dat u voor ogen heeft.

U wordt bij het hele traject betrokken en proactief op de hoogte gehouden van het verloop ervan. Niet omdat we graag veel van uw tijd in beslag nemen, wel omdat we geloven in de impact van onze samenwerking.

Stadsbibliotheek Het Predikheren

Andere vormen van architectuur

Uitvoerend architect

We helpen de ontwerpend architect met alle technische en financiële vraagstukken, zodat die zich volledig op het ontwerp kan toeleggen.
Meer over Uitvoerend architect

Technisch afgevaardigde opdrachtgever

U doet als klant beroep op de expertise van onze specialisten voor de beoordeling van de technische kwaliteit van uw project voor en tijdens de bouwfase.
Meer over Technisch afgevaardigde opdrachtgever