Over ons

Bij Bureau Bouwtechniek werken we als team samen aan uw projecten. Passie voor bouwtechniek is wat ons verbindt. Samen positieve impact nastreven op onze toekomstige omgeving ook. We dromen van meer menselijkheid en duurzame partnerships die inzetten op een volhoudbare wereld.
BB team two chosen 1

Meaning in every square meter

Wij zijn een onderneming met een alert sociaal en ecologisch bewustzijn.

Wij nemen als architecten en ingenieurs onze verantwoordelijkheid om het verschil te maken. Om ons actief in te zetten voor een betere wereld. Dat doen we door gebouwen juister te ontwerpen, bouwen en onderhouden. In elke samenwerking die we aangaan nodigen we onze partners uit deze ambitie samen met ons te onderschrijven.
Vrees niet, onze zevenmijlslaarzen laten we aan de deur van de werfkeet achter. We geloven in kleine stappen in de juiste richting. Elk steentje dat we samen kunnen verleggen, is een verandering in de richting van echte verbetering op lange termijn.

U vindt in ons een partner die uitdagingen omzet in kansen. Die samen met u bakens verzet en op zoek is naar meerwaarde. Liefst in elke square meter.

We inspireren en helpen om in een menselijke sfeer samen gebouwen juister te ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Een coöperatieve organisatie

Als duurzaam ondernemingsmodel geeft een coöperatie ons de mogelijkheid om onze doelstellingen op lange termijn en in een menselijke sfeer na te streven.

Verenigd door een collectieve overtuiging staan de BB'ers samen aan het roer van de organisatie. Als betrokken mede-eigenaars zetten ze zich in om van Bureau Bouwtechniek een inclusieve, inspirerende en duurzame werkplek te maken waar betekenisvol en eerlijk werk centraal blijft staan.

Een zelfsturende organisatie

We zijn er in geslaagd onze bedrijfsstructuur op te waarderen tot een krachtig en vloeiend systeem van gespreide bevoegdheden en collectieve intelligentie. Dat betekent dat we samen de koers uitzetten voor Bureau Bouwtechniek en dat elke BB'er vanuit zijn rol, talenten en groei bijdraagt aan het succes van onze organisatie.

I urge governments to create an enabling environment for cooperatives to thrive and grow. Let us harness the power of cooperatives to achieve the SDGs and create a world of dignity and opportunity for all.
Ban Ki-moon, secretaris generaal van de verenigde naties van 2007 tot en met 2016
2021 10 22 BB Werfbezoeken 4253

Een inclusieve organisatie

We zetten bij Bureau Bouwtechniek actief in op het creëren van een werkomgeving waarin alle medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

Authenticiteit vinden we heel belangrijk. Iedereen mag bij ons helemaal zichzelf zijn en krijgt dezelfde kansen. Elke BB'er heeft de touwtjes over zijn traject binnen de organisatie zelf in handen. We zorgen ervoor dat ze dat kunnen uitstippelen in een rijke en stimulerende bedrijfssfeer waarin iedereen zich vrij voelt om ideeën, zorgen en feedback te delen.

Kerndoelen

We hebben onze werking verankerd aan een aantal Sustainable Development Goals (SDGs). We keken daarvoor naar wat we doen, hoe we dat doen, wat onze kerndoelen zijn en waar we verder op willen inzetten.

De SDGs geven context aan de opdrachten die wij uitvoeren, handvaten om te begrijpen hoe wij als organisatie te werk willen gaan en een bijkomende focus om dit op de juiste manier te doen.

SDG icon NL RGB 08 SDG icon NL RGB 11 SDG icon NL RGB 12 SDG icon NL RGB 17 SDG icon NL RGB 05 SDG icon NL RGB 06 SDG icon NL RGB 07 SDG icon NL RGB 09 SDG icon NL RGB 10 SDG icon NL RGB 15