Groen & Grijs

12.12.2023
Toon Kalhöfer in gesprek met Indra Janda.
Groen Grijs

Hoe inspireert een jonge architect een rot in het vak?
En hoe inspireert een minder jonge architect een groen blaadje?

In de podcastreeks 'Groen & Grijs' gaat Architectura op zoek naar de raakpunten en verschillen tussen twee generaties architecten.

In de tweede aflevering van deze podcast ontvangt host Liesbeth Verhulst aan de groene kant Indra Janda van atelier Janda Vanderghote. Als oude rot in het vak viel de keuze op Toon Kalhöfer van Bureau Bouwtechniek.

Een wederzijdse appreciatie voor elkaars portfolio en een gedeelde zoektocht naar duurzaamheid maakte hen nieuwsgierig naar een ontmoeting. Het werd een fijn gesprek over drijfveren en dromen waarin zowel voor Indra als voor Toon het belang van en de zorg voor zinvol samenwerken een gemeenschappelijk streven is.

Voor Toon betekent dat laatste een werkomgeving organiseren waarin mensen in vertrouwen tot grootste dingen komen. Hij creëert voor alle BB'ers een veilige omgeving waarin we zelf onze weg kunnen zoeken en de kans krijgen te doen wat dicht bij ons hart ligt. Dat doet hij omdat hij gelooft dat als mensen iets kunnen verwezenlijken, ook professioneel, dat dicht bij hun eigen levensdoel ligt ze niet alleen veel gelukkiger zijn, maar ze ook tot veel meer in staat zijn.

Kwa persoonlijke meaning in every square meter kan dat tellen.

Wat ze aan elkaar te vertellen hadden ontdek je hier.