Expo biobased materialen in ons kantoor in Brussel

18.10.2023
Samen met vastgoedontwikkelaar en investeerder Nextensa en een team van nationale en internationale toparchitecten zetten we mee zijn schouders onder project Lakeside, dat de ambitie heeft een duurzame residentiële woonwijk te worden, goed voor circa 800 nieuwe woningen.
Biobased

Het is er onze architecten niet om te doen zoveel mogelijke m2 op hun teller te verzamelen, ze worden in de eerste plaats uitgedaagd om op deze schaal toekomstbewust te bouwen. Bij een project als Lakeside stimuleerde de ambitie van de opdrachtgever ons om ons onderzoek naar hergebruik van materialen en biobased materialen naar een hoger niveau te tillen.

Om onze biobased materialenkennis aan te scherpen stellen we in ons kantoor in Brussel materiaalstalen tentoon. De stalen kregen een uitgebreide technische fiche mee, met veel zorg en oog voor technisch detail opgesteld door onze specialisten.

2023 Biobased Expo2 5097 5097

Het mooie aan deze verzameling is dat al deze materialen voor het grijpen liggen en klaar staan om ook in de bouwwereld furore te maken.

Kom dus zeker eens langs in ons kantoor in Brussel, we delen heel graag onze kennis over toepassingen en materialen van vandaag, morgen en overmorgen.

Wij zitten al even op deze trein, maar er is plaats voor nog veel meer reisgezellen.

Binnenwandelen kan zonder afspraak, had je graag het gezelschap van een van onze experten, maak je best een afspraak.