U fietst toch ook mee?

13.06.2024
U kan NU inschrijven voor onze tweejaarlijkse, inmiddels legendarische, fietstocht!
BB For20244 1

Zaterdag 14 september hijsen we onszelf in het zadel voor het goede doel. Twee jaar hebben we erop moeten wachten, maar straks is het zover.

We zijn inmiddels aan de 5de editie toe van onze BB FOR fietsponsortocht. Net als alle andere edities willen we ook van deze een feest maken.

Fietsers

En daar hebben we u voor nodig. Zonder fietsers valt er weinig fietsvreugde te rapen. In het verleden konden we rekenen op uw grootschalige aanwezigheid. Er is geen enkele reden waarom dit nu anders zou zijn, toch?

Kopie van BB For20241

Praktisch

Na 4 edities hebben we onze vertrouwde locatie in Spa verlaten en zijn we geland in de omgeving van het mooie Geraardsbergen. Jawel, het enige echte. Een kluifje naar de benen van elke kampioen in ons. Vrees niet, ook als niet wielerfanaat valt er plezier te rapen in Ronde van Vlaanderen land. Onze parcoursbouwers Jan Moens en co stippelen drie ritten uit en houden rekening met semi-profs, liefhebbers en vrienden/partners van liefhebbers.

Vertrekken en aankomen doen we in boerderie Zarlardingas, een verborgen parel in het overweldigende landschap van de Pays des Collines. Op de boerderij wordt bewust geleefd, gewerkt en gewoond. Gastvrouw Sarah zwaait er de plak. Ze doet dat met veel passie voor haar omgeving en een onuitputtelijk drive om haar gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Lucky us.

Ik schrijf me onmiddellijk in

Muur of geen muur, er zal voor alle benen wat wils zijn.

Met dank aan de partners van BB FOR 2024

Logo Vandersanden landscape 7477 723 DBG witte achtergrond Logo nextensa Triflex

Met dank aan de hoofdsponsors van BB FOR 2024

ATAB PMS295base1 Logo SOPREMA Group 20150129 mammoth JANSEN Assiver 300dpi 95x22 210420 L 6 COHU Reynaers staand pos rgb 150x150