Woonzorgcentra

Bouwheer: Cofinimmo
Locatie: variabel
Oppervlakte: variabel
Timing: 2006 - heden
Budget: variabel
Status: in uitvoering

© BB

Projectondersteuning | Kwaliteitscontrole

Sinds de oprichting van Bureau Bouwtechniek in 1995 worden in opdracht van Cofinimmo, één van de grootste patrimoniumbeheerders in België, uiteenlopende technische opdrachten uitgevoerd.

BB is een van de vaste partners van Cofinimmo voor de kwaliteitscontrole van woonzorgcentra in Vlaanderen en beheert sindsdien een 24-tal uitbreidings- en nieuwbouwprojecten.

De deskundigheid en ervaring van de onafhankelijke kwaliteitscontroleurs van BB staan borg voor een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Taakomschrijving
Bureau Bouwtechniek controleert de conformiteit van het project met alle technische voorschriften en bepalingen, relevante wetgeving en kwaliteitsnormen.

BB adviseert zowel op het vlak van bouwkundige delen, technische installaties als veiligheid.

Aanpak
De kwaliteitscontroleur van BB vertegenwoordigt de bouwheer op de werf. Als specialist controleert en beoordeelt hij of er wordt voldaan aan het totale wensenpakket van zijn opdrachtgever. Hij toetst het werk aan bestek en tekeningen, signaleert afwijkingen en voorkomt problemen. Hij rapporteert rechtstreeks aan de bouwheer a.d.h.v. een gedocumenteerd verslag.

BB team: arch. Francesca Cosby, ir. arch. Gert Biebauw, arch. ilze De Backer, arch. John Pipeleers, ir. arch. Marleen Meulenberghs, arch. Mark Sette, ir. arch. Sebastiaan Schelfaut