VACATURE projectassistent dakrenovaties

Als jij nu ook eens BB’er wordt! Wie zoeken wij?

Ons Team Technische Renovaties is op zoek naar een nieuwe collega. Ze zijn een klein team gelijkgestemde enthousiastelingen dat van vele markten thuis is, gaande van adviesopdrachten zoals audits en haalbaarheidsstudies, tot uitvoeringsprojecten. Technische renovaties van daken en daarmee bedoelen we dakrenovaties die technisch uitdagend zijn maar waarbij de medewerking van een architect niet verplicht is, horen daar ook bij.

Als project assistent speel je een actieve rol bij zowel de planning als de uitvoering van de dakrenovatieprojecten. Je komt terecht in een dynamisch team dat snel schakelt tussen verschillende opdrachten, je mee op sleeptouw neemt en actief betrekt bij het zoeken naar hands-on oplossingen voor concrete vraagstukken. 

Je kan op je team rekenen om je te begeleiden in de wondere wereld van de dakrenovaties. Want vergis je niet, geen twee daken zijn hetzelfde, elk project is een nieuwe uitdaging waarin je je kunde kan toepassen en kennis kan uitbreiden.

Wat verwachten we van ons nieuwe teamlid?

  • Je vindt de techniek van het bouwen fascinerend en wil er veel over bijleren.
  • Zoeken naar duurzame oplossingen vind je belangrijk.   
  • Ervaring is een troef, maar ook enthousiasme en leergierigheid worden sterk gewaardeerd.
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling.  
  • Je behaalde een diploma van bachelor toegepaste architectuur of bouw of hebt een vergelijkbare ervaring in de bouwwereld.
  • Autocad beheersen is een pluspunt. Lukt dat nog niet, is dat geen belet. We bieden mogelijkheden voor training en ontwikkeling. 
  • Je communiceert vlot en krijgt energie van werken in een team, ook zelfstandig taken en opdrachten tot een goed einde brengen behoort tot je mogelijkheden. 
  • Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands; kennis van Frans/Engels is mooi meegenomen. 
  • Je springt af en toe binnen in onze koffiebar op vrijdagochtend of hangt al eens graag mee aan de toog op vrijdagavond.

Wil jij graag deel uitmaken van ons Team Technische renovaties? 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Nathalie van Hees (nathalie.vanhees@b-b.be) en kom kennismaken!

Wat mag je van ons als werkgever verwachten? 

We zorgen voor een werkomgeving waar mensen graag het beste van zichzelf geven en zich verder kunnen ontplooien. Persoonlijk initiatief wordt aangemoedigd. Kennisverwerving om talenten optimaal te benutten evenzeer. We werken hard maar doen dat in een menselijke en gezonde sfeer met respect voor ieders werk-leven balans. Daar horen flexibele werktijden bij, zowel in een bediende- als zelfstandig statuut. Behalve werken vieren we samen ook graag feest (en dan hebben we het niet alleen over kerst), komen we regelmatig sportief voor de dag en zetten we onze schouders tweejaarlijks onder een benefiet-fietstocht.

Bij ons draait het niet enkel om projecten; we zorgen ook voor elkaar. We nemen verantwoordelijkheid voor ons eigen welzijn en waken over dat van onze teamgenoten. We zijn georganiseerd in zelfsturende teams omdat we geloven dat onze teams het best tot ontplooiing komen wanneer ze voorzien van de nodige tools en een bereidwillige omkadering autonoom hun parcours kunnen uitstippelen.

Onze klanten gaan met ons in zee omdat ze weten dat hun gebouw of ontwerp bij ons in goede handen is en de juiste aandacht krijgt. BB'ers streven ernaar projecten slimmer, duurzamer, technisch knapper en zo goed mogelijk uitgevoerd af te leveren. Niet voor de sport, wel omdat wij als BB’ers gedreven zijn door de betekenisvolle impact die we hebben op onze klanten, opdrachtgevers, eindgebruikers, het milieu en de toekomst.

Check zeker deze referentieprojecten

Tot snel?!