Vacature projectarchitect NL/FR

Bureau Bouwtechniek ondersteunt architectenbureaus die een klemtoon leggen op uitdagende, kwalitatieve en duurzame hedendaagse gebouwen. Samen realiseren we toonaangevende projecten in België. We inspireren en helpen onze klanten om in een menselijke sfeer samen gebouwen juister te ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Als projectarchitect maak je deel uit van een klein team gelijkgestemde enthousiastelingen dat samen projecten realiseert. Je wordt daarbij ondersteund door een groot bureau waar uiteenlopende expertises gebundeld zitten.

Wat houdt de job in?

  • Je volgt onder begeleiding een of meer projecten op, in ontwerpfase en/of uitvoering.
  • Je versterkt het ontwerpteam intern en extern.
  • Je voert bouwtechnisch onderzoek en ontwerpt bouwkundige details.

We verwachten dat je

  • Onze passie voor bouwtechniek deelt. 
  • Samenwerken hoog in het vaandel draagt. 
  • Het diploma van architect of ingenieur-architect op zak hebt.
  • Het Frans machtig bent.
  • Enkele jaren relevante ervaring kan voorleggen.

Wat mag jij van ons verwachten? 

Werken bij BB is werken in een horizontale organisatiestructuur waarin persoonlijk initiatief centraal staat. We bieden je een inspirerende werkomgeving aan waarin we enthousiast kennis delen en je gemotiveerd wordt om je talenten te verzilveren. Naast goede werkcondities en een dito verloning zetten we ook in op jouw welzijn. Kunnen werken in een menselijke en gezonde sfeer met respect voor jouw werk-leven balans is voor ons essentieel. Daarbij horen een gezonde en verse lunch van het Kabinet van Gezonde Zaken, sportieve uitdagingen op de fiets of op de latten, een teambuildingweekend in de herfst, een kerstfeest en een BBQ voor het zomerbouwverlof. Jaarlijks trekken we met de bus op uitstap naar een selectie van onze projecten in uitvoering. Tweejaarlijks zetten we onze schouders onder BB for .. , onze fietssponsortocht voor een door de collega’s gekozen goed doel in Spa. Vrijdagochtend schenkt Jan Moens koffie in ons KaffeHus in Antwerpen. Vrijdag is ook de dag waarop we kennis delen in de vorm van lunchpresentaties en na het werk verzamelen in datzelfde KaffeHus voor een gezellige afterwork.

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team?

Spreekt onze bedrijfscultuur je wel aan en wil je er graag meer over te weten komen? Kom dan zeker eens kennismaken en stuur vooraf je CV en motivatiebrief naar Ilse Vandesande .