KICK-OFF BB FOR ... DE TOREN

Bureau Bouwtechniek organiseert tweejaarlijks een fietssponsortocht voor het goede doel in Spa. 

We zijn dit jaar toe aan de 4de editie. Aan ons laatste event in 2018 namen een slordige 200 fietsers deel en haalden we € 40.000 aan sponsorgelden op. Fietsers en sponsors worden door onze collega’s gezocht in ons netwerk. Zowel architectenbureaus als leveranciers als aannemers nemen deel en zitten na het fietsen gezellig samen aan tafel. 

Sinds de eerste editie in 2014 is onze sponsortocht uitgegroeid tot een graag bezocht netwerkevent waar zowel deelnemers van het eerste uur als nieuwelingen op intekenen. Corona heeft een serieuze stok tussen de wielen gestoken, maar op 9 en 10 september 2022 is het dan eindelijk toch zover!

We klimmen dit keer in het zadel voor De Toren, een dagcentrum in Antwerpen dat mensen met jongdementie opvangt.

  • Mensen met jongdementie kunnen niet alleen thuisblijven terwijl de stap naar een woonzorgcentrum is in deze fase nog te groot is.  
  • Een dagcentrum als De Toren biedt voor deze jongdementen een veilige en solidaire thuis.
  • Samen met de bezoekers ontwikkelen mantelzorgers en vrijwilligers een gericht activiteitenaanbod dat afgestemd is op de leeftijd, de levensfase, lichamelijke conditie en interesses van de bezoekers. 
  • Een evenwicht tussen zinvolle inzet, ontspanning, therapeutische activiteiten en psychosociale ondersteuning staat centraal in hun werking.

Wij geloven in zowel de nood als de kwaliteit van een centrum als De Toren en willen dit dan ook graag mee ondersteunen. Bovendien zijn we er van overtuigd dat we met onze bescheiden sponsoractie een wezenlijk verschil kunnen betekenen voor de werking en de toekomst van Dagcentrum De Toren. 

Details over het parcours en de organisatie volgen later. In deze fase zijn we vooral op zoek naar sponsors die De Toren een hart onder de riem willen steken en van onze fietstocht wederom een geslaagd event willen maken.

Mogen we ook op jullie steun rekenen? Sponsoren kan al vanaf € 250. In ruil prijkt het logo van je onderneming op de voorkant van onze koerstrui. 

Had je graag meer informatie? Ilse Vandesande helpt je graag verder.