BB fietst voor MS

Naar schatting leven er in België momenteel zo’n 12.000 personen met MS. Tot op heden blijft de oorzaak van de aandoening onbekend. En toch heeft MS een lage prioriteit op de goede doelen lijst. Bureau Bouwtechniek organiseert daarom een fietssponsortocht op zondag 14 september 2014, de slotdag van de MS-week 2014. De netto-opbrengst van de fietstocht gaat integraal naar de algemene werking van de MS-Liga Vlaanderen.

Fietsen ten voordele van de strijd tegen MS.
Het BB Vélo Team heeft 2 mooie etappes (van 80 of 120 km) uitgestippeld, geïnspireerd op de Belgische wielerklassiekers de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. Cols zoals de Côte de Wanne,  Le Rosier, Le Stockeu en La Haute Levée maken deel uit van het parcours. Start en aankomst zijn voorzien in het Centre Sportif  La Fraineuse in Spa, een project van architectenbureau Baukunst i.s.m. Bureau Bouwtechniek.

De etappes worden gereden in echte pelotons. Met alles erop en eraan:

  • Het BB Vélo Team levert de kopmannen van de pelotons. Ons moto: samen uit, samen thuis.
  • Pech onderweg? Een ervaren fietstechnicus van de MS-Liga biedt bijstand.
  • Medische bijstand op en rond het parcours wordt eveneens voorzien door de MS-Liga. 
  • BB zorgt voor 2 enthousiast bemande bevoorradingsposten onderweg.

Hoe deelnemen?
Het sponsormenu van BB fietst voor MS is uitgebreid en veelzijdig. In extremis hoeft daar zelfs geen fiets aan te pas te komen. Je bedrijfslogo op het BB fietst voor MS-fietstruitje kan reeds volstaan.

Fiets je wel mee, kan dat zowel in groep als individueel. Maak je er graag een weekendje van en kom je zaterdagavond overnachten in La Résidence Olympic in Spa? Dan kan je zondagochtend genieten van een volwaardig coureursontbijt. Houd je het liever op fietsen op zondag, schuif dan bij aankomst gezellig aan bij een overheerlijke BBQ. Een combinatie van dit alles? Allemaal mogelijk.

Voor zij die echt all the way willen gaan, is er het ‘extra large arrangement’: een wellness fietsweekend in Spa met sauna, jacuzzi en een professionele massage!

Waarom deelnemen?

  • Deze sportieve uitdaging kan je niet laten liggen.
  • Je bijdrage steunt een goed doel.
  • Voor de sfeer en solidariteit.
  • Je deelname brengt MS extra onder de aandacht. 

Redenen genoeg dus om deel te willen uitmaken van dit evenement!

Meer weten? Deelnemen? Contacteer ons.

Meer informatie over MS en de MS-week 2014,  de jaarlijks weerkerende sensibiliseringscampagne van de MS-Liga, vind je  hier.