BB for Eye Hope Foundation

Fietsen voor het goede doel

Bureau Bouwtechniek is ondertussen toe aan de 3de editie van zijn sponsorfietstocht voor het goede doel. Dit keer staat onze fietstocht in Spa in het teken van de Eye Hope Foundation.

BB for EHF

De Eye Hope Foundation strijdt tegen het degeneratieve genetische syndroom van Wolfram. Ze steunt onderzoeksprojecten en vecht voor middelen om dit onderzoek op significante schaal uit te bouwen. Zonder dit onderzoek zal een behandeling van deze vreselijke ziekte ontoereikend blijven. We willen dit onderzoek mee mogelijk maken. 

Eye Hope is ook het verhaal van Bertha, de dochter van goede vrienden van Jan Moens en Toon Kalhöfer die door Wolfram getroffen werd.

De tocht

  • De fietstocht zal plaatsvinden in Spa op zaterdag 22 september 2018.
  • Er worden 3 mooie etappes (van 50, 80 of 120 km) voorbereid die hun inspiratie vonden in de Belgische wielerklassiekers de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. De cols Côte de Wanne, Le Rosier, Le Stockeu en La Haute Levée passeren de revue.
  • Start en aankomst zijn voorzien in het Centre Sportif La Fraineuse in Spa, een project dat architectenbureau Baukunst en Bureau Bouwtechniek samen realiseerden.
  • Op basis van vorige edities kunnen we rekenen op een 150-tal fietsers uit ons netwerk.

Word partner of sponsor van BB for Eye Hope Foundation

Je kan ons goed doel op verschillende manieren steunen.    

Contacteer ons voor meer informatie.       

                                 

Meefietsen?

Je kan jezelf, collega’s, relaties etc. inschrijven vanaf juni. 

We houden je op de hoogte.