Residential district Den Indruk

Architect: Cameleon Architects
Client: Re-Vive  Advisors: Establis (stability), Boydens (techniques), EA+ (EPB), VETO (safety coordination), Lobelle exterior design)
Location: Bruges  
Surface: 6.000 m² 
Timing: 2012 – 2017   
Status: realized

© Sarah Blee

Project Support I Collaboration

Implementation of the full development on the former site 'Die Keure' in the center of Bruges. The infill project Den Indruk includes an underground parking of three floors, two apartment buildings with 17 apartments and 21 dwellings.

Den Indruk is a sustainable residential area within walking distance of the center of Bruges. It reconciles actual architecture with sustainable materials and low energy consumption.

Bureau Bouwtechniek
BB stands for the technical support of architects Cameleon from the tender phase and directs the execution.

Team BB: arch. Lieselot Prinsie, ir. arch. Karen Josso